top of page

zo 15 sep

|

Oosterwolde

Open Podium Ooststellingwerf

Creativiteit verdient een podium en vanuit de Kortsluiting bieden we deze met alle liefde aan. We staan open voor inspirerende, verrassende, beginnende maar ook gevorderde artiesten van jong en oud. Er is ruimte voor muziek, theater, zang, comedy, poëzie, verhalen en meer.

Tijd en locatie

4 andere datums

15 sep 2024, 14:00 – 18:00

Oosterwolde, Snellingerdijk 39, 8431 EJ Oosterwolde, Nederland

Over het evenement

Activiteitencentrum "De Miente" Oosterwolde is een creatieve, gezellige en laagdrempelige locatie. Als aanvulling op het huidige culturele programma komt daar vanuit de Kortsluiting nu een open podium activiteit bij. Het streven is om jaarlijks in elk geval vier middagen te organiseren waarop creatief talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. We staan open voor inspirerende, verrassende, beginnende maar ook gevorderde artiesten van jong en oud. Er is ruimte voor muziek, theater, zang, comedy, poëzie, verhalen en meer.

Ben je enthousiast geworden en wil je laten horen of zien wat jij in huis hebt? Geef je dan via de link hieronder snel op voor de editie op 15 September! Deuren open om 13:30 maar de middag start om 14:30.

https://forms.gle/6mM3YydFvrig7bBg6

Tevens zal er een open podium georganiseerd worden op 15 December, hetgeen op de zelfde tijden/locatie zal plaatsvinden.

Overige informatie volgt in reactie op de aanmelding. Mocht je al eerder vragen hebben neem dan contact op via mail met info@dekortsluiting.nl of door te bellen naar 0629626750.

Deel dit evenement

bottom of page