top of page

U kunt de Kortsluiting op verschillende manieren steunen.

Door schenking, nalatenschap, donatie, sponsoring, vrijwilligerswerk en of samenwerking.
Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Culturele ANBI Status

Algemeen Nut Beoogde Instelling

Alle informatie betreffende onze ANBI status kunt u vinden door op de volgende knop te klikken.

Doe een gift

Help ons groeien

Onze organisatie waardeert de vrijgevigheid en betrokkenheid van mensen zoals jij, met elke bijdrage die je doet wordt Stichting de Kortsluiting een nog beter/betere Non-Profit Stichting dan het al is. We willen je voorzien van de juiste informatie over ondersteuning die je kunt bieden, neem hiervoor contact met ons op.

Doneer je tijd

Word vrijwilliger

Wil je meedoen, maar weet je niet waar je moet beginnen? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Het is een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan onze missie en doelstelling. Alle kleine beetjes helpen om een cultureel actief Ooststellingwerf te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe je ons team zou kunnen versterken.

Werk met ons samen

Zorg voor echte verandering

Dit is een van de eenvoudigste manieren om onze zaak te helpen. Wij geloven dat de beste manier om onze initiatieven succesvol te laten zijn, is dat de gemeenschap actief meedoet. Dit is een eenvoudige en efficiënte manier om bij te dragen aan het geweldige werk dat we doen bij Stichting de Kortsluiting. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken op welke manier we kunnen samenwerken.

bottom of page