top of page

Evenementen

Hieronder vind je de komende evenementen van het jaar 2022. Onze agenda is gevuld met verschillende uiteenlopende activiteiten. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe toevoegingen en informatie.

Evenementen: Projecten

Anna-Rune in het Kunstcafé

6 November
Kunstcafé Appelscha

Singer-songwriter, pianist en componist.

Met haar muziek wil Anna een conversatie starten met het publiek over kwetsbaarheid, eigenliefde en allesverwoestende, doffe ellende. Veel songs schreef ze als ode aan mensen die van monumentale waarde waren in haar leven, tijdens haar strijd voor het herstel van haar mentale gezondheid.
Het was alleen een kwestie van tijd voordat ze zou doorbreken. In 2015 werd ze gekozen als beste singer- songwriter van Nederland met het nummer ‘That’s life’

Dilana in het Kunstcafé

18 November
Kunstcafé Appelscha

DILANA begon haar zangcarrière in haar thuisland Zuid-Afrika en scoorde een nationale nummer één hit met haar band Wozani. Toen ze in Nederland woonde scoorde DILANA een paar hits van haar album Wonderfool uit 2000, met hits als Do you know en To all planets.
Ze verhuisde naar de VS en kreeg een trouwe en grote aanhang nadat ze tweede was geworden in een nationale tv-show Rock-Star: Supernova.
In 2016 kwam haar vijfde album uit, genaamd Dilana / Angel Camouflaged, de soundtrack van de gelijknamige film. In datzelfde jaar kwam ook haar eerste live (akoestische) dvd uit. In 2016 werd Dilana uitgenodigd om deel uit te maken van The Voice of Holland.
DILANA trad op in het voorprogramma van artiesten als Joe Cocker, Aerosmith, The Bangles, Beth Hart, Golden Earring, Motorhead, Velvet Revolver, Lynyrd Skynyrd en nog veel meer...

Het Sinterklaas Springkussen Feest

26 November
Gymzalen Stellingwerf College, Oosterwolde

Het is weer zo ver! Het GRATIS toegankelijke Sinterklaas Springkussen Feest van Stichting de Kortsluiting. In de sportzalen van het Stellingwerf College is er van alles te beleven. Gericht op kinderen tot en met 12 jaar. De grote zaal zal worden gevuld met allemaal springkussens. Bij elk springkussen wordt toezicht gehouden. De kleine zaal zal worden ingericht als een Apenkooi door Scala Buurtsport. Veel klim en spring plezier dus! En... natuurlijk springen en spelen ook de pieten mee op deze dag! Met Sinterklaas in Oosterwolde is het altijd een feest!

Kerstman, elfjes en muziek in het Winkelhart

17/18 December
Winkelhart Oosterwolde

In het Winkelhart zal er een Kerstman met elfjes snoep uitdelen en iedereen fijne feestdagen wensen! Daarnaast zal er een muziekkorps optreden op zaterdag en een koor op zondag met kerstmuziek.

Info

Aanmelden

Voor deelname aan sommige van onze activiteiten is het nodig je hier eerst voor aan te melden.
Klik op de link hieronder om bij dit overzicht te komen.

Evenementen: Kop
DSC00062.jpg

Muziek is het kostbaarste lawaai.

Evenementen: Quote
bottom of page