©2019 Stichting de Kortsluiting.

Evenementen

Hieronder vind je de komende evenementen van het jaar 2020. Onze agenda is gevuld met verschillende uiteenlopende activiteiten. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe toevoegingen en informatie.

 

Pippi's Sessions - Retour d' Amour

16 Februari

Stationsplein 2, Oosterwolde
16:00 tot 19:00

Akoestische live muziek van The Balantine Boys en Kor Span met een Valentijnstwist op de zondagmiddag onder het genot van een hapje en een drankje. Alle ingrediënten voor een fantastische middag dus! En ook nog eens gratis entree!

Voorronde Kleine Prijs Van Friesland

20 Maart 2020
't JOP, Oosterwolde

De Kleine Prijs van Fryslân is een muzikale contest die georganiseerd wordt door Friesland Pop. Deze vindt plaats door heel Friesland met als doel om meer optreedmogelijkheden te creëren voor beginnende acts uit Friesland. De Kortsluiting organiseert de voorronde in Oosterwolde.

Koningsdag Oosterwolde

27 April 2020
Rode plein, Oosterwolde

Koningsdag Oosterwolde word dit jaar van 9:00 tot 13:00 weer goed gevierd. Er is een vrijmarkt rondom de Quadoeleweg, Brinkstraat en de Brink. Verder is er de mogelijkheid tot schminken en zijn er springkussens. Ook is er een podium op het rode plein welke gevuld word met muziek en acts uit de omgeving.

Shoppop

7 November 2020
Centrum Oosterwolde


Op de zaterdagmiddag zullen er op straat, in verschillende winkels en bij horeca gelegenheden in het Centrum van Oosterwolde talentvolle muzikale acts worden neergezet. Het is de bedoeling om muziek dichtbij de mensen te brengen op deze dag. Muziek geeft afleiding en in de donkere dagen van november waar de dagen korter worden en het samenkomen minder spontaan gebeurt is een muziekdag een welkome afleiding.

Via de onderstaande link kun je een blik werpen op onze voorgaande evenementen.

Muziek is het kostbaarste lawaai.