top of page

Aanmelden

Voor deelname aan sommige van onze activiteiten is het nodig je hier eerst voor aan te melden.
Klik op de link hieronder om bij dit overzicht te komen.

Evenementen: Kop

Evenementen

Hieronder vind je de komende evenementen van het jaar 2023. Onze agenda is gevuld met verschillende uiteenlopende activiteiten. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe toevoegingen en informatie.

Jack Burton // De Miente

15 September 2023
De Miente, Oosterwolde

Op zaterdagavond hebben wij voor slechts 5 euro een meer dan geweldige singer-songwriter klaar staan voor jullie.
Jack Burton is thuis in de Soul, Roots, Americana en Blues hoek. Hij speelt zelf gitaar maar wordt op deze avond extra begeleid door zijn vrouw met Saxofoon.
Kaarten zijn te koop aan de deur en niet vooraf te reserveren. In de toekomst gaat dit wel lukken!

Pasar Maluku

23 September 2023

Winkelhart, Oosterwolde

Molukse markt met rand actvititeiten en muziek. Cultureel evenement ter educatie en connectie met de Molukse Gemeenschap in Centrum te Oosterwolde.
In samenwerking met Provincie Friesland, Stichting Kunstwerf, Stichting Friesland Pop, Stichting Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Scala Welzijn en meer.

Muziek rond het kampvuur - Oosterwolde - 29 September

29 September 2023

Geheime locatie, Oosterwolde

Er is toch niets sfeervoller dan muziek rond het kampvuur? 
Op vrijdagavond 29 september komen er twee geweldige acts een optreden verzorgen. Aanvang 19:30. Singer-songwriter Haye Haitsma en de band Icefield in een akoestische setup. Het evenement is gratis toegankelijk, het enige wat we vragen is om achteraf een donatie te doen mocht het je bevallen zijn en het naar meer smaken. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen, dit zal tegen schappelijke prijzen verkocht worden op deze avond. Het evenement vindt plaats in Oosterwolde, de exacte locatie zal na reservering een paar dagen voor het concert kenbaar gemaakt worden. Let op, er zijn slechts 35 kaarten te vergeven voor dit evenement. Ga naar Aanmelden om te reserveren.

Halloween // Trick or Treat 1

12 Oktober 2023

Winkelhart, Oosterwolde

Dit evenement vind plaats op 13 oktober 2023 en wordt georganiseerd door Stichting de Kortsluiting in samenwerking met Winkelhart Oosterwolde en de Verkleedkoffer. Dit voor basisschool kinderen uit Oosterwolde in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. Deelname kan uitsluitend na het aanmelden. Mogelijkheid tot aanmelden volgt in september.

Halloween // Trick or Treat 2

19 Oktober 2023

Winkelhart, Oosterwolde

Dit evenement vind plaats op 19 oktober 2022 en wordt georganiseerd door Stichting de Kortsluiting in samenwerking met Winkelhart Oosterwolde en de Verkleedkoffer. Dit voor basisschool kinderen uit Oosterwolde in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. Deelname kan uitsluitend na het aanmelden. Mogelijkheid tot aanmelden volgt in september.

Halloween // Party

27 Oktober 2023

Grand Café Stationsplein 2, Oosterwolde

Samen met Grand Café Stationsplein 2 organiseren wij nu al een aantal jaren een Halloween Party. Foute hits en dansvloer knallers van DJ Richard. Get your spook on en kom verkleed!

Shoppop

4 November 2023

Winkelhart, Oosterwolde

Shoppop is, zoals de naam al doet vermoeden, een muzikaal festival in combinatie met lokale winkeliers in Oosterwolde, Friesland. Dit evenement vindt plaats op de eerste zaterdag van november. Gedurende de hele middag zullen er op straat, in verschillende winkels en bij horecagelegenheden in het centrum van Oosterwolde talentvolle lokale maar ook regionale muzikale acts optreden. Al deze optredens zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Het is de bedoeling om muziek dicht bij de mensen te brengen en te gebruiken voor verbinding. Muziek geeft afleiding gedurende de donkere dagen van november waar de dagen korter worden en het samenkomen minder spontaan plaatsvindt.

Het Springfeest

25 November 2023
Gymzalen Stellingwerf College, Oosterwolde

Het is weer zo ver! Het GRATIS toegankelijke Sinterklaas Springkussen Feest van Stichting de Kortsluiting. In de sportzalen van het Stellingwerf College is er van alles te beleven. Gericht op kinderen tot en met 12 jaar. De grote zaal zal worden gevuld met allemaal springkussens. Bij elk springkussen wordt toezicht gehouden. De kleine zaal zal worden ingericht als een Apenkooi door Scala Buurtsport. Veel klim en spring plezier dus! En... natuurlijk springen en spelen ook de pieten mee op deze dag! Met Sinterklaas in Oosterwolde is het altijd een feest!

Evenementen: Projecten
DSC00062.jpg

Muziek is het kostbaarste lawaai.

Evenementen: Quote
bottom of page