Evenementen

Hieronder vind je de komende evenementen van het jaar 2020. Onze agenda is gevuld met verschillende uiteenlopende activiteiten. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe toevoegingen en informatie.

 

Friese Lente | The Mudbirds, Lammert Nuwolt

8 Maart
Café Donkerbroek, Donkerbroek

Zondag 8 maart hosten wij twee fantastische muzikale acts voor jullie in Café Donkerbroek onder de sluier van Friese Lente 2020. Een initiatief van Friesland Pop. Dit evenement is GRATIS TOEGANKELIJK!

Voorronde Kleine Prijs Van Friesland

20 Maart 2020
't JOP, Oosterwolde

De Kleine Prijs van Fryslân is een muzikale contest die georganiseerd wordt door Friesland Pop. Deze vindt plaats door heel Friesland met als doel om meer optreedmogelijkheden te creëren voor beginnende acts uit Friesland. De Kortsluiting organiseert de voorronde in Oosterwolde.

Koningsdag Oosterwolde

27 April 2020
Rode plein, Oosterwolde

Koningsdag Oosterwolde word dit jaar van 9:00 tot 13:00 weer goed gevierd. Er is een vrijmarkt rondom de Quadoeleweg, Brinkstraat en de Brink. Verder is er de mogelijkheid tot schminken en zijn er springkussens. Ook is er een podium op het rode plein welke gevuld word met muziek en acts uit de omgeving.

Shoppop - Najaar

7 November 2020
Centrum Oosterwolde


Op de zaterdagmiddag zullen er op straat, in verschillende winkels en bij horeca gelegenheden in het Centrum van Oosterwolde talentvolle muzikale acts worden neergezet. Het is de bedoeling om muziek dichtbij de mensen te brengen op deze dag. Muziek geeft afleiding en in de donkere dagen van november waar de dagen korter worden en het samenkomen minder spontaan gebeurt is een muziekdag een welkome afleiding.

Via de onderstaande link kun je een blik werpen op onze voorgaande evenementen.

Aanmelden

Voor deelname aan sommige van onze activiteiten is het nodig je hier eerst voor aan te melden.
Klik op de link hieronder om bij dit overzicht te komen.

 

Muziek is het kostbaarste lawaai.

 

©2019 Stichting de Kortsluiting.